Preview Mode Links will not work in preview mode

Tack för insläpp!

Apr 12, 2022

Vi är tillbaka! VI dricker bubbel! Vad vi firar? FACEBOOK! Carin skuttar in i Platt Jord Sverige och kollar hur de har det där? Mycket, mycket illa visar det sig. Det är konspirationer på HÖG nivå om att jorden givetvis är superduperplatt och allt annat är bluff och även båg.

Eric går in i gruppen Medvetet...


Feb 22, 2022

Kanske vårt TREVLIGASTE avsnitt! I veckans avsnitt så återvände monstret till monstrets skapare. Eric går in i Blue Moon. Vad kan inte folk leva utan? Bl.a bacon visar det sig. Och SD. Vem hade kunnat ana. Carin slänger in lite sjuka historier om sin familj. 

Carin har varit inne i gruppen "Vi som är födda på...


Feb 16, 2022

EDIT: Vi valde att censurera gruppnamnet för att hysteriska och galna mjölkmammor har ringt och skrivit trakasserat och hotat Carin och nu hoppas vi att de slutar med det. 

Vi är tillbaka! Och med ett speciellt avsnitt helt och hållet dedikerat till en enda grupp! Dvs Carin tjötade för länge så Eric blev petad.


Dec 30, 2021

Nytt avsnitt att avsluta året på! Balladalli-di-la! 

Eric är inne i gruppen "Då gjorde jag bort mig" och det är en jävla show från gruppens starke kvinna  Antonia som gör en rejäl insats. Lite oväntat så landar det i att man sitter och smetar in i sin köttros i Whiskas. Eric hoppas att han aldrig blir så...


Dec 22, 2021

Nytt avsnitt ÄNTLIGEN!

Carin besöker en grupp för/med/av/ Hemsökta dockor och satan va våra dockor och barbies är hårt ansatta av demoner och spöken. Det trodde man inte! Även att det finns makulina energier i trummor. Och busiga spöken är förkylda! Och svågrar försvinner! Vad vi får lära oss!

Eric är i...